طرح توجیهی خریداری ادوات و تجهیز ماشین آلات كشاورزی

طرح توجیهی خریداری ادوات و تجهیز ماشین آلات كشاورزی طرح توجیهی خریداری ادوات و تجهیز ماشین آلات كشاورزی

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 16 KB

تعداد صفحات : 12

بازدیدها : 329

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

طرح توجیهی خریداری ادوات و تجهیز ماشین آلات كشاورزی

طرح توجیهی خریداری ادوات و تجهیز ماشین آلات كشاورزی

 

 

  1. 1.      موضوع طرح:  تأمین و خریداری 7 دستگاه ادوات جهت تجهیز یك دستگاه تراكتور
  2. 2.      میزان تحصیلات مجری طرح:  دیپلم متوسطه
  3. 3.      میزان تجربه مجری طرح:  2 سال (تراكتور دار حرفه‌ای)
  4. 4.      محل اجرای طرح :  روستای سنجر (بخش مركزی دزفول)
  5. 5.      میزان اراضی محل اجرای طرح: 470 هكتار زمین آبی و 50 هكتار زمین دیم

 

6.  امكانات مجری طرح :  یك دستگاه تراكتور سی فرگوسن 6 سیلندر مدل 1385 و 5 هكتار زمین زراعی

 

  1. 7.      محل اعتبار طرح:  150000000 ریال شامل 120000000 ریال تسهیلات بانكی و 30000000 ریال سهم آورده و مشاركتی مجری طرح.

 

8.  هدف طرح:  ارائه خدمات فنی و مكانیزه به خود و سایر كشاورزان همجوار در روستای سنجر جهت افزایش تولید محصولات زراعی در واحد سطح

 

  1. 9.      نشانی مجری طرح :  دزفول – بخش مركزی – روستای سنجر – تلفن: 09161418173

 

الف) مقدمه :

 

روستای سنجر واقع در كیلومتر 4 ضلع شرقی شهرستان دزفول دارای حدود 470 هكتار زمین زراعی آبی تحت آب‌خوری شبكه مدرن آبیاری دز می‌باشد كه به‌ عنوان یكی از مهمترین روستاهای تولید كننده انواع محصولات كشاورزی منطقه محسوب می‌گردد.

 

كشت زمستانه این روستا عمدتاً گندم و سبزیجات برگی مثل كاهو، سبزیهای خورشتی و سبزیجات خوردنی، باقلا، كلم، گل كلم و . . . و كشتهای تابستانه آن ذرت، كنجد ، ماش و صیفی‌جات می‌باشد.

 

كشاورزان روستای سنجر از قدیمی‌ترین و پر سابقه‌ترین كشاورزان آبی‌كار منطقه بوده كه حتی قبل از احداث سد دز و شبكه كانال‌كشی با استفاده از آبهای ثقلی رودخانه دز و توسط انهار سنتی به امر كاشت ، داشت و برداشت محصولات فوق‌الاشاره البته با عملكردهائی بسیار پائین‌تر و كمتر از وضعیت كنونی اشتغال داشته‌اند.

 

چون میزان تولید هر كدام از محصولات زراعی وابسته به عوامل مختلفی مثل : تسطیح اراضی ، احداث زهكش ، پوشش بتنی انهار درجه 2 و 3 و خصوصاً رعایت اصول به‌زراعی و به‌نژادی دارد، كشاورزان این روستا علی‌رغم این كه اراضی آنان تحت پوشش شركتهای كشت و صنعت یا شركتهای سهامی زراعی قبل از انقلاب نبوده و الزاماً از عملیات آب و خاك كه توسط این شركتها در بقیه نقاط شهرستان دزفول به انجام رسیده است، استفاده ننموده‌اند اما بعد از طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی و صدور فرمان رهبر فقید انقلاب اسلامی مبنی بر تلاش كشاورزان جهت نیل به خود كفائی در گندم ، با تلاش شبانه روزی و انجام هزینه‌های هنگفت كه عمدتاً با استفاده از تسهیلات بانكی بانك كشاورزی دزفول انجام گرفت اقدام به تسطیح كامل و اساسی اراضی خود نموده به طوری‌كه در حال حاضر و با گذشت 28 سال بعد از استقرار جمهوری اسلامی میزان تولید در هكتار و كلیه محصولاتی كه در این روستا كشت می‌گردد برابر یا بیشتر از سایر نقاط زراعی شهرستان و منطقه شمال خوزستان می‌باشد.  

یكی از فاكتورهای مهم و مؤثر اصول به زراعی استفاده از ماشین‌آلات كشاورزی می‌باشد كه در كلیه عملیاتهای زراعی از جمله تهیه زمینی ، كاشت ، داشت و برداشت نباتات مختلف نقش اساسی و تعیین كننده دارد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید