دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 96 KB
تعداد صفحات : 35
بازدیدها : 205
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه كارآفرینی چاپ و تولید عكس رنگی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش
پیشگفتار
«كارآفرینی فرایندی است كه فرد كارآفرین با ایدههای نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،مبادرت به ایجاد كسب و كار و شركتهای نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده كه توأم با پذیرش مخاطره و ریسك است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه میگردد.» کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی قرار می دهد و مجموعه دانش و مهارتهایی را که برای ورود به بازار کار ورد نیاز است و همچنین راهبردهای لازم را برای موفقیت در کسب و کار ارائه می نماید تا پس ازفراغت ازتحصیل چنانچه تمایل داشته باشی به جای استخدام و کار برای یگران در حد توان مالی و تخصصی به تنهایی یا به کمک دوستان و نزدیکان نسبت به راه اندازی و اداره یک واحد کوچک صنعتی،کشاورزی،خدماتی ویا هنری برای کسب وکارتولیدی اقدام نمایی.سرعت روند تحولات فن اوری واقتصادی درجهان به گونه ای است که حتی راه اندازی و اداره واحدهای تولیدی وخدماتی کوچک نیز نیازمند اطلاعات و دانش است که در این مجموعه سعی شده است این گونه اطلاعات در حد امکان و ضرورت ارائه شود.روحیه و تفکر کار افرینی هم در واحد های بزرگ تولیدی و خدماتی و هم درواحد های کوچک کاربرد فراوان دارد و می تواند خلا قیتها ، نواوریها و موفقیتهای زیادی را به دنبال داشته باشد اما جایگاه اصلی توسعه تفکر کار آفرینی در واحد های کوچک تولیدی و یا خدماتی است.
مقـــدمه :
هدف از اجرای این طرح احداث یك واحد ظهور وچاپ عكس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 بصورت مكانیزه وتجاری جهت استفاده در نمایشگاهها ، تهیه كاتالوگ وبروشورهای تبلیغاتی ، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی ، عكسهای پرسنلی ، یادبود ،مجالس و... می باشد.
روش :
1- 1- ظهور فیلم: نخست فیـــــلم عكاســـی درتاریكخانه باز شــــده وتوسط گیـــــره برروی هنگر (Hanger )آویخته می شود.سپس هنگر رابرروی اولین شیار ترانسپورت قرارداده وآنرا بصورت پله ای بلند نموده ودر مخازن مربوطه ، حاوی مواد ظهور وثبوت وشستشو ، به مدت مشخص قرار می دهند. درادامه هنگرها توسط زنجیر نقاله از خشك كن عبورداده شده وپس از قرار گرفتن در یك سطح شیبدار، درقسمت پائین سطح شیبدار برروی یكدیگر جمع می شوندواپراتور با باز كردن درب اتاقك ، هنگرهای آمادة چاپ برروی كاغذ را خارج می كند.
2- 2- دستگاه ظهور عكس: پس از آنكه ظهور فیلم انجام شد، رول عكس جهت ظهور در تاریكخانة دستگاه ظهور عكس قرار گرفته وتوسط مجموعه ای از غلتكهای ترانسپورت باز شده وبعداز عبور از مخازن ظهور وثبوت وشستشو ، وارد خشك كن می شود. دراین قسمت بوسیلة دمنده والمنت های میله ای ، كاغذ خشك شده ودر قسمت جمع كن كاغذ، مجددا روی قرقره پیچیده وآمادة برش می گردد.
3- 3- دستگاه میكسر: این دستگاه بمنظور مخلوط كردن مواد شیمیایی مختلف جهت مخازن جبرانی دستگاه ظهور عكس وفیلم بكار می رود . بدینصورت كه مواد مختلف درداخل ؟آن ریخته شده وتوسط یك دستگاه الكتروپمپ سیركوله می شود.
الف : تعاریف مفاهیم و اصطلاحات
عكاس كیست ؟
عكاس مترجم واقعیت است و این امر اجتناب ناپذیر است. بنابراین ما مجبور هستیم تا در خصوص پیام و عكس خود فكر كنیم. اگر سعی داریم بگوییم كه داشتن نوزاد همراه با خون است پس باید حتماً از عكس رنگی استفاده كنیم، اما در صورتی كه بخواهیم ورود یك نوزاد زیبا به دنیایمان را به تصویر بكشیم میتوانیم از خون صرفنظر كرده و توجه خود را به نوزاد معطوف كنیم. ما هنوز در خصوص عكسهای سیاه و سفید چیزی نگفتهایم چگونه میتوان گفت سیاه و سفید از رنگی گویاتر است؟ آیا چیزی خندهدارتر از یك عكس سیاه و سفید از رنگینكمان وجود دارد؟ آیا از تمام كسانی كه مجذوب و شیفته عكس های آنسل آدامز هستند كسی واقعاً تمایل دارد تنها با قلم سیاه و سفید و در بهار از بوسمیتی عكاسی كند؟ بر حسب اتفاق آنسل آدامز كمتر از مقلدینش در خصوص عكس های سیاه و سفید قاطع بود. اگر كارهای آدامز با گلن راور را مقایسه كنیم مشاهده خواهیم كرد كه هر دو عظمت را به خوبی نشان می دهند. می خواهیم محتویات اطلاعاتی یك تصویر را مورد توجه قرار دهیم . ما مترجمان واقعیت هستیم و برخی از جنبه های یك منظره و صحنه را انتخاب كرده و آن را بر روی فیلم بازسازی می كنیم . چالش اصلی ما این است كه تنها اطلاعات ضروری برای انتقال پیام مورد نظر را بر روی فیلم قرار دهیم . نه كمتر و نه بیشتر . ما پیش از باز شدن شاتر نبایدفقط در خصوص چیزی كه قصد انتقال آن را داریم تصمیم گیری كنیم .
عكاسی مستند
واژهی عكاسی مستند در سالهای ركود اقتصادی كاربرد پیدا كرد. زمانی كه شرایط اسفبار كشاورزان وجدان مردم امریكا را بیدار كرد تا نیاز به اصلاحات اجتماعی را احساس كنند. این زمینه از عكاسی هنوز عكسهای داست باول (DUST BOWL) را تداعی میكند, عكسهایی كه در آنها، پس كوچههای كثیف و شرایط رقتبار شهری را تصویر كرده بود.اما عكاسی مستند ابعاد وسیعتر از اینكه فقط بدبختیها و نارساییها را تصویر كند در بر میگیرد، چراكه میتوان موضوعهایی جدا از بدبختیها و ناكامیها را نیز به تصویر كشید و سندیت بخشید, مانند مناطق دورافتاده و محروم, انسانهای سرزمینهای دیگر, ناملایمات جامعه و طبیعت, ابعاد وسیع عواطف و تنشها، درواقع دامنهی موضوعهای عكاسی مستند بیشمار و نامحدود است. با اینهمه هر عكسی را نمیتوان عكس مستند نامید. زیرا عكس مستند باید حامل پیام باشد. پیامی كه آن را از یك عكس طبیعت، یك پرتره و یك منظرهی خیابان مستثنی میكند. عكس مستند ممكن است ثبتكنندهی یك واقعه باشد اما این واقعه فیالنفسه باید معنا داشته باشد. معنایی فراتر از آنچه عكس خبری با خود یدك میكشد. عكس مستند ممكن است شخصیت یا احساسی را ثبت كند. اما باز هم باید مفهومی اجتماعی داشته باشد و نمایانگر چیزهایی بیش از آنچه پرتره نشان میدهد باشد. درواقع ما را بر آن میدارد كه با دیدی نوبه دنیا بنگریم.عكاسی مستند، نمایش دنیای واقعی است به وسیلهی عكاس كه قصدش تحلیل و تفهیم چیزی مهم به بیننده است. از آنجا كه تعریف جهانشمولی دربارهی این بخش مهم و پیچیدهی عكاسی وجود ندارد تا تمامی جنبههای آن را در بر گیرد, وجود تعاریف گوناگون را اجتنابناپذیر كرده است. تناقض بین ویژگیهایی كه به عكس مستند نسبت داده میشود ممكن است ناشی از جدید بودن این بخش از عكاسی باشد. چراكه این نوع عكاسی از دههی 1930 به بعد ابداع شده و این نام را به سیاق آن دسته از فیلمهای مستند كه موضوعشان از پیش پرداخته نبود و بهطور عمده زندگی افراد گمنام در مناطق دورافتاده را به تصویر میكشید, بر این نوع عكاسی نهادند. فیلمهای مستند، بر خلاف فیلمهایی كه ماجراهای سیر و سفر را به تصویر میكشیدند، با نگاهی تحلیلگر به دنیا مینگریستند. چنین نگرشی گرچه از مدتها قبل در بین عكاسان وجود داشته اما تا دههی 1930، این نوع عكاسی به صورت عرصهای خاص جایگاه و منزلتی نداشته است.عكس جدای از تصویر دوبعدی و خاكستری رنگ از سایه روشنها میتوانست ایدههایی فراتر را منتقل كند. منظره در برابر عدسی دوربین یك واقعیت بود، ولی عكاسی میتوانست از همین چشمانداز واقعیتی دیگر را القا كند، واقعیتی عمیقتر و شاید بسیار مهمتر، او میتوانست همراه این منظره تفسیر و تحلیل را نیز ارائه دهد. اگر اولین ویژگی عكس مستند انتقال بخشی از واقعیت محیط پیرامون بود، دومین ویژگی آن توانایی ارائهی تحلیل و دیدگاه عكاس دربارهی آن واقعیت به شمار میرفت.اولین صاحب نام در استفاده از این شیوه، «اوژن آتژه» بود. او بهعنوان یك عكاس مستند، مناظری زیبا و یكدست از شهر پاریس را در اوایل قرن بیستم به تصویر كشید كه گاهی آنها را بهعنوان عكسهای مرجع به نقاشان و معماران میفروخت. عكسهایی كه آتژه از پاركهای خلوت گرفت، واقعیت این مناظر را با عمق معنای آنها كه جزئی از همین شهر بودند و نیز با احساسات درونی خویش درهم آمیخت, به طوری كه آثار او اكنون جزو شاهكارهای عكاسی مستند به شمار میروند.
خرید و دانلود آنی فایل