دسته : جامعه شناسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 172 KB
تعداد صفحات : 302
بازدیدها : 340
برچسبها : مهاجرت
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمهاجرت و تغییرات سکونتی بهمراه کاهش جمعیت در مبدأ و افزایش آن در مقصد است که همراه آن تعییرات اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی در ابعاد مختلف شکل می گیرد.
این تحقیق بر آن است تا بررسی نماید مهاجران و عوامل گرایش آنان به نوعی از فعالیت و اعمالی که در اجتماع عرف نبوده و به طرقی ناهنجاری بوجود می آورد، عواملی که براثر تغییرات جغرافیایی محل زندگی تغییرات اجتماعی را در شهر تهران بوجود آورده این جمعیت از گوشه و کنار کشور در شهر تهران متمرکز شده تنوع جمعیتی را بوجود می آورند . جمعیتی که بنا به دلایلی خانه و کاشانه خود را در زادگاه بومی و کوچک خود رها کرده و با انگیزه و اهداف خاص و یا در اثر ناملایمات اقتصادی و اجتماعی با گرایش به انحرافات اجتماعی در کلان شهر تهران سکنی گزیده اند.
چگونگی گسترش و تمایلات فردی و اجتماعی مهاجران در انتخاب جغرافیای سکونت و ارتباط اجتماعی و یا تصادفی آنان به انحرافات در محل سکونت و پراکندگی جرم های غالب در شهر تهران از عمده اهداف تحقیق بوده و سعی دارد تا بررسی کند چه درصدی از زندانیان در شهر تهران مهاجران روستایی هستند.
به دلیل آنکه کلمه مهاجرخود به خود نوعی تفاوت در نگرش ها و خلق و خوی افراد را به ذهن متبادر می کند ، برخی از محققان ملاک های تربیتی خاصی را وسیله تشخیص مهاجر و غیر مهاجر قرار داده اند ؛ مثلاً برون در تعریف مهاجران افرادی را که بیش از نیمی از دوران اصلی آموزش و شکل گیری زیر بنا های فکری و فرهنگی خود را ( 5 تا 15 سالگی) در جای دیگری گذرانده باشند مهاجر محسوب داشته و تفاوتهای معمولی را در نگرش ها و رفتارهای آنان در مقایسه با دیگران به دست آورده است .
در اینجا تفکیک بین مهاجر اصلی و افرادی که همراه وی از محل اقامت خود به محل جدید عزیمت می کنند، ضروری است و چه بسا در مواردی بین خواست و انتخاب این دو گروه همسانی و همسویی کامل وجود نداشته باشد . افرادی که خود تصمیم گیر اصلی مهاجرت نباشند و به دنبال مهاجر اصلی یا براثر مهاجرت وی اقدام به مهاجرت کنند (مهاجران تبعی) مسائل و مشکلات مهاجرت نیز بیشتر از آنان نشأت گرفته و ب ر آنان نیز تحمیل می شود.
شکل و ماهیت مهاجرت ها در کنار اثر پذیری آنها از ویژگی های فردی ، محیطی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی دامنه عملکرد نظریه های مهاجرتی را تقلیل داده و آنها را به ابزارهایی برای درک بهتر ابعاد گوناگون مهاجرت محدود کرده است . در این جا بیش از آنکه به نظریه های مهاجرت گرداخته شود نگرش های عمده مهاجرتی مطرح می گردد که با توجه به آن نگرش های اقتصادی جایگاه رفیعی دارد و یکی از زمینه وسیع بحث و بررسی های مهاجرتی را تشکیل می دهد.
خرید و دانلود آنی فایل