خلاصه کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک از تئوری تا عمل محمد نمازی

خلاصه کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک از تئوری تا عمل محمد نمازی خلاصه کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک از تئوری تا عمل محمد نمازی

دسته : حسابداری

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 4017 KB

تعداد صفحات : 112

بازدیدها : 700

برچسبها : حسابداری مدیریت حسابداری مدیریت استراتژیک محمد نمازی

مبلغ : 25000 تومان

خرید این فایل

دانلود خلاصه کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک از تئوری تا عمل نوشته دکتر محمد نمازی

پروژه دانلودی حاضر کاملترین خلاصه کتاب حسابداری مدیریت استراتژیک از تئوری تا عمل نوشته دکتر محمد نمازی می باشد که در زیر بخشهایی از متن آن آورده شده است.

بخشهایی از متن کتاب

فصل اول

تعاریف و کلیات حسابداری مدیریت

تعریف حسابداری مدیریت

یک سیستم اطلاعاتی است که اطلاعات مالی و غیر مالی مربوطه را جمع آوری، ثبت، طبقه بندی و تلخیص می کند تا مورد استفاده تصمیم گیرندگان داخلی (به ویژه مدیریت: برای انجام دادن وظایفی نظیر بودجه بندی، برنامه ریزی، کنترل...) و تصمیم گیری های اقتصادی قرار گیرد.

تعریف حسابداری مالی، حسابداری صنعتی

حسابداری مالی : هدف ارائه اطلاعات مالی و نتایج حاصل از عملیات شرکت به استفاده کنندگان خارج از شرکت مانند سرمایه گذاران فعلی و آتی، بستانکاران، دولت... می باشد.

حسابداری صنعتی : یک سیستم اطلاعاتی که عملیات مربوط به ثبت ،طبقه بندی وتلخیص فعالیت های مربوط به قیمت تمام شده محصولات شرکت را ارائه می دهد

نقاط مشترک حسابداری مالی، صنعتی، مدیریت

حسابداری صنعتی اطلاعات قیمت تمام شده محصول را که مورد استفاده حسابداران مدیریت ومالی قرار می گیرد را ارائه می دهد. و به اندازه گیری سود و زیان و ارزشیابی موجودی کالا بر اساس اصول پذیرفته شده حسابداری می پردازد و جهت گزارشگری خارجی به حسابداران مالی ارائه می دهد ولی در قلمرو تجزیه و تحلیل اطلاعات و تصمیم گیری وارد نمی شود. پس هر سه نقاط مشترکی دارند....

تحقیقات مرتبط:پروژه ها و تحقیقات در خصوص حسابداری مدیریت

فصل دوم

هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC

مقدمه

روشهای حسابداری مدیریت استراتژیک نیازمند یک سیستم هزینه یابی مناسب است تا اطلاعات مورد نیاز مدیریت را فراهم سازد. در حقیقت یک سیستم هزینه یابی مناسب به تنهایی می تواند پاسخگوی بسیاری از اطلاعات مورد نیاز مدیریت، از جمله سودآوری و ترکیب بهینه محصولات و نقاط قابل تمرکز برای کاهش هزینه ها باشد. اما مدیران بطور تجربی دریافته اند که سیستم های سنتی هزینه یابی نه تنها کمکی نمی کند بلکه ممکن است سبب گمراهی آنها نیز شود. بنابراین حسابداران مدیریت کوشیده اند سیستمی را طراحی کنند که نیازهای اطلاعاتی مدیران را برآورده سازد.

نتیجه این تلاش به پیدایش سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت منجر شد. این سیستم انقلابی را در سیستم های هزینه یابی ایجاد کرد. در واقع می توان گفت این روش مهمترین و مشهورترین نوآوری حسابداری مدیریت طی 20 سال گذشته است.

هزینه یابی وظیفه ای است که حسابداری مالی و مدیریت را به هم مرتبط می سازد. یک واحد تولیدی بدون وجود اطلاعات مربوط به بهای تمام شده محصولات قادر نخواهد بود بهای تمام شده کالای فروش رفته و موجودی کالا را مشخص سازد. و در نتیجه نمی تواند سودآوری واحد اقتصادی یا بخشهای مختلف را اندازه گیری و با بازار مقایسه نماید.

از بهای تمام شده محصولات و خدمات می توان در زمینه های متنوعی استفاده کرد با این حال، هزینه یابی با روشهای مختلفی انجام شدنی است.

مفید بودن هر یک از روشهای محاسبه بهای تمام شده نیز به میزان مربوط بودن آن برای اهداف خاص و مختلف بستگی دارد.

سیستم هزینه یابی سنتی و نارسائی های آن

در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1990 تعدادی از صاحبنظران حسابداری و مدیریت (برای نمونه کاپلان و کوپر 1991 و بریمسون 1997 (از استفاده و بکارگیری سیستم های حسابداری سنتی انتقاد کردند.

مشکل و انتقاد اصلی صاحبنظران عبارت بود از:

...

تحقیقات مرتبط:پروژه سیستمهای هزینه یابی و هزینه یابی بر مبنای فعالیت

فصل دهم:

مدیریت کیفیت جامع (TQM)

مقدمه

مدیریت کیفیت جامع TQM یکی از کاملترین و کاراترین فلسفه های مدیریتی است که به نحو شایسته ای مباحث کیفیت و رضایت مشتری را در بر می گیرد.

از نکات برجسته و ممتاز مدیریت کیفیت جامع این است که بسیاری از فنون و روش های مرتبط با مسائل مدیریتی و کیفیتی را به طور جامع و با تلفیقی مناسب و به صورت یکپارچه در خود جای داده است.

مدیریت کیفیت جامع یکی از کاملترین و کاراترین فلسفه های مدیریتی است که به نحو شایسته ای مباحث کیفیت و رضایت مشتری را در بردارد. به عبارت ساده معنای مدیریت کیفیت جامع عبارت است از درگیر کردن همه افراد در همه امور سازمان ،به گونه ای که در جهت اهداف و کوشش هایی قرار گیرند که سبب بهبود عملکرد در تمامی سطوح سازمان گردد.

هدف کلیه تلاشهای مدیریت کیفیت جامع :1-بهبود و حفظ کیفیت 2-جلب رضایت کامل مشتری با کمترین هزینه

تاریخچه مدیریت کیفیت جامع

چارچوب نظری و الگوهای موجود در نظام مدیریت کیفیت جامع ،به تدریج و طی چند دهه پیش به وجود آمده اند. در این میان افرادی مانند دمینگ، جوران و کرازبی در شکل گیری روند مدیریت کیفیت جامع نقش اساسی داشته اند و نظریات آنها به عنوان فلسفه های پایه ای مدیریت کیفیت جامع به شمار می رود.

فلسفه مدیریتی

ارتقای کیفیت از انتخاب فلسفه مدیریتی شروع می شود. در سفر بی پایان ارتقای کیفیت نقطه شروع برای تلاشهای ارتقای کیفیت در یک سازمان انتخاب آگاهانه یک فلسفه مدیریتی است. ابتدا باید مدیران ارشد سازمان از میان فلسفه های مدیریتی رایج فلسفه ای را برای جهت دادن به تلاشهای سازمان خود انتخاب نمایند

معیارهای برای انتخاب یک فلسفه مدیریتی ارجح

1-معیار اول فلسفه انتخابی بتواند مشتری محوری ،کیفیت و ارتقای مستمر را در فلسفه یک سازمان ادغام کند.

2-دومین معیار این است که عناصر اصلی تشکیل دهنده آن ساده، شفاف و برای همه قابل در ک باشد.

3-معیار سوم این است که همه اجزا و عناصر یک سازمان را به عنوان یک سیستم با هم هماهنگ و هم جهت کند و به تعامل آنها جهت گیری دهد.

...

تحقیقات مرتبط:پاورپوینت هزینه یابی کیفیت و مدیریت کیفیت جامع

فهرست سرفصل مطالب کتاب

فصل اول : تعاریف و کلیات حسابداری مدیریت

فصل دوم : هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC

فصل سوم: هزینه یابی بر مبنای فعالیت زمان گرا TDABC

فصل سوم: هزینه یابی بر مبنای فعالیت زمان گرا TDABC

فصل چهارم :تجزیه و تحلیل زنجیره ارزش

فصل پنجم : هزینه یابی بر مبنای هدف TC

فصل ششم : هزینه یابی کایزن KC (بهبود مستمر)

فصل هفتم : تئوری محدودیت (گلوگاه)

فصل هشتم : هزینه یابی کیفیت

فصل نهم : روش ارزیابی متوازن (BSC)

فصل دهم : مدیریت کیفیت جامع (TQM)

خلاصه کتاب تهیه شده بسیار کامل بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید